De leukste schoencadeautjes

231-lobbesNog even geduld en Sinterklaas is weer in het land! Voordat de hulppieten met een grote zak cadeautjes door de schoorsteen kruipen zullen ze de komende tijd eerst wat kleinigheidjes in de schoenen van de kinderen achterlaten. En waar kunnen de hulppieten die schoencadeautjes beter vandaan halen dan bij speelgoedwinkel Lobbes?

Er zijn schoencadeautjes voor jongens of meisjes, maar ook voor allebei. Denk aan stoepkrijt, armbanden, auto’s, vingerlichtjes, pennen, potloden, ballen, speelboeken, knikkers en nog veel meer. Speelgoedwinkel Lobbes biedt de keuze uit honderden cadeaus en dat allemaal voor een zacht prijsje.

Om het voor de hulppieten wat makkelijker te maken kun je de cadeaus sorteren op onder meer prijs, merk, geschikte leeftijd en of het voor jongens, meisjes of allebei is. De cadeautjes worden boven de 50 euro kosteloos bij je bezorgd en als je op werkdagen voor 17:00u bestelt heb je ze de volgende werkdag al in huis. Zo maakt Lobbes het de hulppieten dit jaar wel erg makkelijk!