De allergoedkoopste schoencadeautjes voor jongens

232-lobbesOp zoek naar de allergoedkoopste schoencadeautjes voor jongens? Dan ben je bij Lobbes aan het juiste adres. De hulppieten hebben tientallen cadeautjes voor je geselecteerd, zoals pennen, een vlieger, een zachte voetbal, stoere auto’s en nog veel meer. Het mooie is dat ze allemaal te koop zijn voor een zacht prijsje: voor de cadeaus betaal je tussen de 50 cent en 1,50 euro.

Kijk bijvoorbeeld eens naar de leuke speelgoedauto’s van Bloxx. Zo kunnen de jongens zelf een stoere brandweerauto bloxx in elkaar zetten. Of is je kleine man een echt racemonster? Dan is de auto racer bloxx wellicht iets voor hem. In de verpakking tref je naast de bouwblokjes ook een gebruiksaanwijzing aan. Deze cadeautjes zijn voor kinderen van 4 tot en met 6 jaar. Bloxx is ook te gebruiken met het alom bekende merk bouwsteentjes.

Diverse artikelen zijn in de aanbieding. Op die manier kun je 10 schoencadeautjes voor 10 euro scoren. Denk hierbij aan spaarpotjes, armbandjes en een magnetisch visspelletje. Kijk snel op de website voor het complete assortiment. Boven de 50 euro betaal je geen verzendkosten!