De allerleukste uitdeelcadeautjes

233-lobbesHeb je een grabbelton op een verjaardagsfeest, op Koningsdag of ben je gewoon op zoek naar leuke traktaties voor op school? De allerleukste uitdeelcadeautjes vind je bij Lobbes. Er zijn honderden presentjes om uit te kiezen, zowel voor jongens als meisjes en natuurlijk ook voor allebei. Of je nou op zoek bent naar pennen, ballen, lampjes, dieren of armbanden, er is voor ieder wat wils.

Iedereen kent het magnetisch tekenbord wel. Met een pen maak je een tekening die je vervolgens met een schuifje weer kunt uitwissen. Zo beleef je eindeloos plezier. De tekenborden zijn ook nog eens goedkoper als je ze per 10 afneemt! Of kies voor de geur geldpennen. Deze zijn per 6 verpakt en zijn verkrijgbaar met of zonder glitters. Daarnaast ruiken ze naar verschillende soorten fruit.

Kijk rustig rond op de website en profiteer van de lage prijzen. Wie voor meer dan 50 euro uitdeelcadeautjes bestelt hoeft geen verzendkosten te betalen en als je op werkdagen voor 17:00u een bestelling plaatst heb je het de volgende werkdag al in huis.