Bloes D.I.Y.

Veel oude blouses over en geen idee wat je een vrouw cadeau moet doen? Maak een leuk pakketje met je oude blouses en het DIY boek ‘Bloes’. Waarschijnlijk kun jij dan mooi meeprofiteren van al het moois wat gemaakt wordt van je blouses.

Blouses hebben vaak de leukste patronen, dessins en details en daar kunt u heel veel leuke dingen mee doen! Bloes is het ‘do-it-yourself’ boek om de leukste en meest originele ideeën te maken met een overhemd of blouse! Dus wilt u iets creatiefs doen met uw oude blouse? Dan is het boek ‘Bloes’, geschreven door Denise Vegter, een musthave!

Is uw favoriete blouse een tikkeltje versleten, heeft deze een vlek die er niet meer uit gaat of past deze gewoonweg niet meer? Weggooien is natuurlijk een optie, maar zou het niet veel leuker zijn uw oude blouse nieuw leven in te blazen? Denise Vegter laat zien dat u uw oude blouse een tweede leven kunt geven door er bijvoorbeeld leuke interieur- en modeaccessoires van te maken… dus wees creatief en durf die ‘oude’ blouse te verknippen tot een leuke kussenhoes, een schort, een iPad-sleeve of kleine gordijnen!

Dit leuke full color boek staat boordevol leuke en creatieve ideeën, maar ook prachtige foto’s waar u veel inspiratie mee op kunt doen!

Bloes bevat:

  • 60 inspirerende ideen om thuis mee aan de slag te gaan
  • Duidelijke stap-voor-stap werkbeschrijvingen
  • Volop foto’s met details
  • Praktische informatie over gebruikte naaitechnieken

Erg leuk dus om cadeau te doen met wat oude blouses!

Lees ook:Gerecycelde kaarsen
Lees ook:Voor de slimme spaarder
Lees ook:Hmm, lekkere hapjes
Lees ook:Battle of the moms
Lees ook:Een chefkok in spé?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.