Bouw je knikkerachtbaan!

Deze super vette knikkerbaan is een droom voor ieder kind, vooral onder de jongens. Maar let op, deze knikkerbaan is geen kinderspel! Voor de ouders is het net zo leuk. Deze knikkerbaan is voor de echte professionals!
Met dit pakket bouw je de gekste achtbanen met liften, scherpe bochten en loopings. Het is een te gekke achtbaan voor jouw knikkers. Het bouwen is al een leuke bezigheid op zich, maar wanneer het parcour af is en je kunt kijken hoe vliegensvlug jouw knikkers van de rail afgaan, kun je er pas echt pret aan beleven!

Ook een erg leuk cadeau om aan Sinterklaas of de Kerstman te vragen!

Lees ook:Knikkers in je schoen
Lees ook:Bouwpakket speciaal voor meisjes
Lees ook:Ben jij een voetbalexpert?
Lees ook:Vrolijk knikkerspel
Lees ook:Daarom! En andere diepzinnige antwoorden op kindervragen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.