Knippen en plakken met Intertoys Speelboek

Het Intertoys Speelboek is weer uit. Het boek waar ieder kind naar verlangd in de periode voor de feestdagen. Want zeg nou eerlijk, jij maakte vroeger toch ook een collage van al het speelgoed dat je graag zou willen krijgen van Sinterklaas of de Kerstman? 

Maar wat zijn nou de echte toppers van dit jaar? Op deze pagina vind je de hele lijst met beste cadeau’s van Intertoys. Een echte trend zijn natuurlijk de Loombandjes. Met het Loom starter kit verblijd je ieder kind. Stiften zijn natuurlijk ook nog steeds een prachtig tijdloos cadeau. Voor de bigpenders zijn de Spacescooters ook helemaal hip. Voor de kleinste biedt Intertoys een Leeuwenkoning Speelkleed. Met licht en geluid zodat jouw kindje spelenderwijs kennis maakt met alle personages en liedjes uit de Disney Film De Leeuwenkoning.

Ook worden hardware en games steeds populairder bij kinderen. In de top 5 staan dan ook vooral het spel Fifa, tegoed voor de PlayStation Store en de game Frozen.

Is het nu nog steeds lastig om een cadeau te vinden voor een kind? Blader dan lekker even door het Intertoys Speelboek, deze is ook online te vinden op intertoys.nl!

Lees ook:Nostalgische televisie in een nieuw jasje
Lees ook:Gettin’ Miss Piggy With It
Lees ook:Kleine op komst? Dit is het meest originele cadeau!
Lees ook:Wat zijn leuke sinterklaascadeaus?
Lees ook:Dit jaar echt indruk maken met Valentijnsdag?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.