De eerste “onderTHEEer”

Nederlanders drinken nog steeds heel veel thee, maar maken dit steeds vaker met theeblaadjes. Vooral de echte theeliefhebber gebruikt geen theezakje meer. Monkey Business heeft hier heel slim op ingespeeld. Met de Tea Sub kun je op een hele leuke manier de lekkerste thee maken.

Het werkt heel simpel. Je vult de onderzeeër met theeblaadjes. Daarna laat je hem afdalen naar de bodem van je glas. Door de gaten geeft de Tea Sub de smaak van de blaadjes af aan de thee. Na gebruik kan je de Tea Sub gewoon even in de vaatwasser doen en weer opnieuw gebruiken. Wat wel zo handig is, is dat de voorkant van de onderzeeërs vast zit aan de romp. Zo raak je deze nooit kwijt. Ik denk dat kinderen dit ook wel heel leuk vinden. Misschien kun je ze zo aansporen om thee te gaan drinken..

De Tea Sub is hier te koop voor slechts €10,50.

 

 

Lees ook:We all live in the yellow submarine
Lees ook:Een gewone ouderwetse melkfles of is het toch iets anders..
Lees ook:Houd je koffie uren warm
Lees ook:Mr. Tea
Lees ook:Koekje erbij?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.