Sinterklaasspel: goede en foute cadeaus

In mijn vorige bericht heb ik mijn variant gegeven van het alom bekende Sinterklaasspel. Je kunt het spel zo goedkoop of duur maken als je zelf wilt. Spreek altijd goed af met de deelnemers wat de bedoeling is, zodat niemand zich tekortgedaan voelt en ook niemand zich schuldig voelt, omdat zijn of haar cadeautjes minder geld vertegenwoordigen. Een geweldige tip om nog meer leut en strijd te hebben lees je hieronder.Laat alle deelnemers twee leuke cadeautjes en een fout cadeau kopen. Bij een fout cadeau bedoel ik ook echt fout. Zo fout dat niemand het wil hebben. In de eerste ronde is dat al lachen bij het uitpakken van de cadeaus. Geweldig de reactie van iemand die volverwachting het papier van zijn cadeau afrukt en vervolgens met steunzolen in zijn handen staat. In de tweede ronde is het natuurlijk de sport om zelf alleen leuke cadeaus te verzamelen en anderen op te zadelen met de foute cadeaus.

Ook erg grappig: je foute cadeau kan heel anders uitpakken dan je verwacht. Zelf heb ik bijvoorbeeld een keer een vreselijk lelijk beeldje gekocht. Bleek het ineens een heel geliefd artikel te zijn. Voordeel was dat ik zelf in ieder geval niet met het lelijke ding naar huis hoefde!

Lees ook:Je eigen Sinterklaasspel
Lees ook:De mooiste cadeaus onder de kerstboom
Lees ook:Beter laat dan nooit
Lees ook:Colofon
Lees ook:Vind hier het perfecte cadeau!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.